Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1908 όταν ο Ιωάννης Πράπας αναγνωρίζοντας τις προοπτικές του εμπορίου ξεκινάει επίσημα την ενασχόλησή του με το ζωεμπόριο. Περνώντας στη 2η γενιά, ο Νίκος Πράπας στις αρχές του 1950 ανοίγει το πρώτο κρεοπωλείο στο κέντρο της Νάουσας το οποίο και διατήρησε έως και το 1979. Αναλαμβάνοντας η 3η γενιά Γεώργιος & Ιωάννης Πράπας αποφασίζουν να ειδικευθούν και ν’ ασχοληθούν αποκλειστικά και μόνο με την εμπορία κρεάτων. Εμπλουτίζουν την επιχείρηση με αξιοσημείωτη τεχνογνωσία, εμπειρία και συνεργασίες που οδηγούν στην κορυφή.

Η σκυτάλη το 2012 περνάει στη σημερινή γενιά που έχοντας πλέον μεγάλη γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο συνεχίζει με προοδευτικούς ρυθμούς εξυπηρετώντας εν αρχή τη Β. Ελλάδα και καλύπτοντας ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Συνεχίζοντας τα βήματα προς τα εμπρός το 2021 εγκαινιάζεται η ΝΕΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ κοπής, τυποποίησης, επεξεργασίας κρέατος, συνολικής έκτασης 600 τ.μ.
Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη σας, και δεσμευόμαστε για συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προσφορές μας.

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε.